Utsolgt!
Rene Helvete Som navnet tilsier......den tar alt! Såpe med håndskrubb, deilig kremet og mykgjørende for såre og tørre hender. Laget på te og appelsin.
Jomfruer i det grønne
En herlig urtesåpe. Hoppende glad, frisk såpe som inneholder frø av urteplanten med det artige navnet "Jomfruer i det grønne"( Nigella damascena) Planten har nydelige blå blomster. (På "blomsterspråket har denne vakre veksten følgende betydning ; "Jeg lever kun for din skyld"- ganske hengivent, hva??!) Frøene er rike på olje, hele 43% av frøet inneholder god olje. Såpen gir et godt skum, og bivoksen i såpen smører huden og etterlater en deilig følelse av myk fløyel.
Utsolgt!
Mango - Min herlige tropiske serie. Såpen proppfull av friskt fruktkjøtt fra mango. Den gir et deilig velgjørende skum og huden føles glatt og silkemyk etter bruk. Anbefales!!
Ananas  -Min herlige tropiske serie. Denne såpa er laget av deilig friskt fruktkjøtt fra ananas . Den har en svak ananasduft og gir deg et deilig såpeskum. Ananas har betennelsesdempende egenskaper, og kan derfor også være bra for væskebalansen og for å lege skadede kollagenfibrer. Kollagen er nødvendig for å dekke underhuden og dermed cellulittene. Ananas inneholder også C-vitaminer som muligens er det viktigste vitaminet når det gjelder å bekjempe cellulitter. Så her er det bare å skumme seg inn...